TANULMÁNYOK ÉS GYAKORLAT

 

Horváthné Németh Veronika


Bemutatkozás:

Londonban szerzett szakirányú Mesterképzéssel és Kognitív, Viselkedésterápiás Szakképesítéssel, valamint mentális egészségügyi, addiktológiai tapasztalattal és tréningekkel rendelkezem. Ezen kívül gyermekpszichológiai gyakorlattal, modern,hatékony terápiás megközelítések elméleti ismeretével és gyakorlati tapasztalatával bíró fiatal szakember vagyok. 

Magamról:

Már fiatalkoromban felfedeztem magamban egy különleges érzékenységet az emberek érzelmi konfliktusaival kapcsolatban, és erős empatikus kepésségemnek köszönhetően szinte mindig vonzottam magamhoz a lelki megsegítésre szorulókat..Fiatalon fodrászként kezdtem dolgozni, és hamarosan klienseim lelki gyógyítójává váltam, ezáltal pedig ambíciót kezdtem érezni a pszichológia iránt. 

Londonban éltem 15 évet. Itt különböző kulturális háttérrel rendelkező páciensekkel foglalkoztam.E mellett bölcsődében, óvodában dolgozva végeztem a tanulmányaimat, ahol a gyermekfejlődés és pszichológiai ismereteim gyakorlatban való élmélyítése vált számomra lehetőséggé. Majd a későbbiekben komoly mentális betegekkel, szer és alkoholfüggő, valamint személyiségzavarral küzdő fiatalokkal dolgozva tovább mélyítettem tapasztalataimat. Különös érzékenységet érzek magamban a gyermekekkel való kommunikációra és a gyermekek fejlesztésére. 

Kitartóan és elkötelezetten ösztönzöm pácienseimet a fejlődésre, célom azonban, hogy hozzásegítsem egy önálló és független problémamegoldó és önsegítő szemlélethez , hogy a segítségem nélkül is megtanulja önmagát a későbbiekben támogatni. Hiszem, hogy a segítséghez az egyén motivációja és együttműködése elengedhetetlen.

Amennyiben komolyan elkötelezte magát a változás és az eddig visszahúzó körülmények felszámolása,hibás gondolatmenetének, vagy helytelen viselkedési mechanizmusának megváltoztatása mellett, hajlandó komfort zónájából kilépve megtenni a megfelelő lépéseket, már készen áll egy kiegyensúlyozottabb és harmonikusabb élet elfogadására. 

Hívjon bátran és megígérem, hogy végigsegítem a változás útján egy magabiztosabb és önállóbb, függetlenebb, korlátoktól mentes és felszabadultabb, érzelmileg kielégítőbb élet felé. Akár saját érzelmi állapota, vagy a gyermeke viselkedése zavarja , esetleg párkapcsolati krízisen megy keresztül,illetve önérvényesítésén szeretne dolgozni,ne halogassa a segítség kérést! Minél előbb kezdünk el dolgozni az aktuális helyzettel,annál gyorsabban és hatékonyabban tudok segíteni.

Szándékom a legalaposabb felmérés és a leghatékonyabb segítségnyújtás.