Életvezetési Tanácsadás

Elege van a taposómalomból? Úgy érzi nem tisztelik, nem becsülik meg, esetleg kihasználják? Szeretne változtatni,de nem tudja hogyan induljon el? Alacsony az önértékelése, vagy feldolgozatlan traumatikus élmények zavarják a mindennapjait? Úgy érzi elvesztette a motivációját és nincs többé jövőképe, vagy képtelen céljai érdekében előrehaladni? 

Kommunikációs tréning,önérvényesítés,konfliktuskezelési és helyzetkezelési tanácsadás,indulatkezelés és célok kitűzése.Függőségek és helytelenül rögzült viselkedésminták felszámolása.A Kognitív Analitikus Terápia egyéni módszerei társas viszonyainkban és egymással való interakcióinkban nyújt hatékony segítséget.

A pszichoanalitikus módszerek lehetővé teszik egy hosszabb távon kibontakozó ok okozati összefüggések megértését.A bizalmasság,és az empatikus,megértő hozzáállás amit garantálok önnek,lehetővé teszi,hogy régen elfojtott lelki terheit letéve megszabaduljon sérelmeitől,amiket együtt kielemezve egy sokkal egészségesebb szinten fog tudni kezelni,megszabadulva ezzel láncaitól és teret nyerve egy harmonikusabb és felszabadultabb lelkiállapothoz,ezáltal pedig egy magabiztosabb és sikeresebb élethez.